Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żyletka .

Siedzę tu sama ...
Właściwie to z moją przyjaciółką ...
Żyletką
Płaczę
Ona mnie pociesza
Zadaje ból który pozwala na chwile zapomnieć o wszystkim
Żyletka
Najlepsza moja przyjaciółka
Nie umiem jej odrzucić
Nie umiem i nie chce
Jestem uzależniona od mej przyjaciółki
Co zawsze przy mnie jest

18 611 wyświetleń
131 tekstów
5 obserwujących
  • TheSecretLady

    21 November 2010, 23:19

    Dobrze mówisz, ale co gdy w sobie widać same negatywy ?
    Nie da się siebie lubić ot tak .

  • TheSecretLady

    21 November 2010, 14:39

    Wiem, ale przyjaciele też pozwalają zapomnieć na jakiś czas .
    Gdy wychodzą znów dołujemy się .