Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja twórczość

Siedzę tu całkiem sama
Bo odrabiam me zadania,
Lecz to trudne do zrobienia
Gdyż ma myśl w ciebie się zmienia.
Proste słowa, lecz nieznane
Przeze mnie tak pięknie wypowiedziane,
Odrzucone jednym zdaniem:
"Sory, ale nie dla mnie kochanie".
Zranione me proste serce
Wyciągnięte dla Ciebie na ręce.
Twe puste spojrzenie przeraża,
A mnie na ból naraża.
Proszę o jedną chwile,
Kiedy to moje słowa jak motyle,
Będą wpływać do Twego ucha
Jak ta bzycząca mucha.
A gdy już odpowiedź będziesz znał,
Proszę abyś szybko mi ją dał.

744 wyświetlenia
14 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!