Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jakoś to będzie

Siedzę sam wpatrzony w zdjęcie
łamiącym głosem mówię sobie
że jakoś to będzie
że dam rade, wezmę się w garść
ale to tylko bezsens
jak deszcz co nie chce spaść
na ziemie po suszy
wyschniętą tęsknotą
jak step mojej duszy...

19 733 wyświetlenia
184 teksty
34 obserwujących
  • misiek45

    13 April 2013, 21:09

    Bardzo realistyczny piękny wiersz bo któż z nas nie patrzył raz w życiu ze smutkiem w sercu na czyjeś zdjęcie bo tylko ono nam pozostało -pozdrawiam :)