Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sen o miłości

Siedzę sam
tam gdzie stykają się kąty
tam gdzie nie ma już wojny
ni myśli, gonitwy, bez ustanku
ni pustki, samotnej wędrówki o poranku
i po obiedzie i przed snem
Kocham Cię

3413 wyświetleń
41 tekstów
0 obserwujących
  • 29 December 2013, 10:40

    Szczęśliwej milości :)
    L.T.