Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fyrfl drogi(kompletnie nie z Peckinpacha)

Siedząc w samotności i próżności myślę!
Maj eta miesiac wybujałej jurności
Dziuruf w drodze nie ubywa
Za to przy nich mołdawskich miniówek przybywa
Europa daleko,mi przybywa lat.
One ostoją spolkoju i tolka piatdiesiat.
Stoją wyprężone jak morskie latarnie
Z nimi jak ze świętym Krzysztofem
Tym z reklamy rażniej i gwarniej
Wysoko nad kolana uniesiona kieca,
Niczem nawigacja cel podróży rozświeca
Stoją dumne i spiżowe kak pisał Horacy
Nie klękają!Jesli już eta w pracy!
Ciała ich jak brudne popielniczki.
A może...Jak przydrożne kapliczki?
Wierni zostawiają w nich sumienie i nasienie.
Kak TV porno,dają prawie uniesienie.
Rzekły mi na to zwące się Jego pokoleniem córy
Bogowie niech dają MOŁDAWIAN końskiej postury!

297 715 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!