Menu
Gildia Pióra na Patronite

NORMALNI

Siebie nie znacie
Innych oceniacie
Jesteście mądrością
Dla siebie przyszłością

Siebie cenicie
Innych dzielicie
Jesteście wyrocznią
Od świata odskocznią

Siebie podziwiacie
Innych ośmieszacie
Jesteście zakłamani
Sami sobie oddani

Siebie wybieracie
Innych odrzucacie
Jesteście aspołeczni
Na szczęście nie wieczni

Siebie wywyższacie
Innych poniżacie
Jesteście namacalni
I dzisiaj (niestety) normalni

19 697 wyświetleń
162 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!