Menu
Gildia Pióra na Patronite

Siebie...

siebie nie miewam
już w Tobie
się już nie proszę
sama przyjdzie z czasem
prawda
Pradawna Odwieczna...

21 819 wyświetleń
244 teksty
57 obserwujących
  • obca...**

    24 February 2013, 22:03

    Pięknie.