Menu
Gildia Pióra na Patronite

''kwiecień plecień bo przeplata trochę zimy trochę lata''

siąpi z nieba deszcz
kwitną pąki drzew
ich płatki rozwiewa wiatr
góry pokrył śnieg

wiosenne słońce gdzie jesteś

K.A.Sz.27.04.2016r.

70 254 wyświetlenia
955 tekstów
61 obserwujących
  • Cris

    29 April 2016, 11:28

    ...no cóż Marianno odpocznij, a wtedy wrócisz bo dziwię się, niedysponowana, a jednak wysilasz się...
    zdrówka Ci życzę i weny. ;)))

  • nicola-57

    29 April 2016, 10:50

    coś w tym jest...
    są litery, są słowa...
    nawet bym to skomentowała, ale boli mnie głowa...
    gdzie jesteś tabletko, gdy mi tak ciężko,
    gdy tak nie lekko...
    gdzie jesteś... moja poezjo....

  • Cris

    28 April 2016, 21:38

    Elu serdecznie dziękuję...miłego reszty wieczoru życzę :)

  • Naja

    27 April 2016, 20:57

    Jak to w kwietniu...

    Ładne :-)