Menu
Gildia Pióra na Patronite

zachód umiera z mocą, wschód budzi pragnieniem

sfabrykowany strach
na szare ściany się wdarł
z głodnych czułości palców
wypływa gwiezdna poezja

ptaki lgną do ptaków

pomalowani kolorami tęczy
pełni miłości stoją chłopacy
a pod drzwiami siedzi chłopak
obraz muzą w głowie

48 285 wyświetleń
536 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!