Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dług Obecny

Serce oddałam
w lombardzie
pod zastaw
miłości Twojej...
Inaczej mnie
na nią nie stać
-jest zbyt
cenna i
droga...

6395 wyświetleń
65 tekstów
1 obserwujący
  • Nikaaaa

    7 April 2015, 13:10

    ładnie, pozdrawiam ;)

  • Dusza666

    7 April 2015, 02:15

    często w lombardzie sprzedawają to co inni zostawią