Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak nagle odszedłeś

serce na tysiąc kawałków
rozbiłeś. .
już nigdy nie poskładam
go w całość. .

wraz ze wschodem słońca
moje światło gaśnie

nocą jest bezpieczniej
z oczu
krople deszczu suną swobodnie
po policzku
usta krzyczą bolesną ciszą

w ciemności bezruchu
myśli tysiące
ty nie rozumiesz duszy cierpienia

dlatego....
następnym razem uprzedź
bym w porę znalazła sercu
miejsce na bezpieczny upadek

4457 wyświetleń
39 tekstów
7 obserwujących
  • Malusia_035

    26 November 2015, 09:09

    wiersz wypełniony smutkiem i tęsknotą ,poruszył mnie.

    Pozdrawiam Na Dzień Dobry :))

  • krysta

    26 November 2015, 00:57

    :)**

  • jedna_łza

    26 November 2015, 00:56

    Dziękuję Krysiu :*:)ja również ciepło pozdrawiam i życzę spokojnej nocy :) :* :*

  • krysta

    26 November 2015, 00:48

    jakże wymowny...tęsknotą pięknie zapisany...pozdrawiam :) ocean wspomnień na spokojną noc :))