Menu
Gildia Pióra na Patronite

ufamy słowom opartym na formie

sercem ufałam rozumowi
dopiero gdy odeszła logika
zaczęła się obecność
nie było w niej sensu
nie było nawet życia
tylko my gdzieś na uboczu
byle do siebie
byle bliżej

utopia jest rzeczywista
byle rozumieć po co to robimy
nie dlaczego tak się dzieje
po co
byś czuł to co widzę
bym empatią pochwyciła ciebie

nie wszystko nadaje się na papier
myślałam że kiedyś przypomni
on tylko uwiecznił
dziś widzę cię piękniej
jak opowieść o zakosztować i uciec
bo przecież to była zabawa
schować się w sobie
do niebycia nigdy więcej

2876 wyświetleń
110 tekstów
3 obserwujących
  • 30 September 2018, 20:21

    Tak.
    Fajne.

  • 30 September 2018, 09:34

    Fajne. :))