Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Koniec "

Serce krwawi nieustannie
A My ignorujemy to nagannie
Mamy wszystko gdzieś
Zostajemy obojętni i zamknięci
Nie dopuścimy samych Siebie
Wielka,krwawa rzeź...
Masakra myśli i uczuć Naszych
Identycznych zapewne,lecz nam
Samym obcych. Czujemy to
I nie robimy nic
Zupełnie nic
Osuwamy się tylko
W bezdenną otchłań
Z której powrotu nie ma
Przelane łzy
Oddany śmiech
Dobrem,czy złem jest to
Co czujemy,czy czuć powinniśmy ?
I co będzie ?
Pytania bez odpowiedzi przeklęte
Przez Nas do diabła posłane,wyklęte
Nie zostaje już nic...
Koniec

1192 wyświetlenia
15 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!