Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wieczny sen

Sen ukoi cierpień moc
Niech zapadnie w końcu noc
Oczy przymknę powolutku
Uwalniając się od smutku
Ciemność zmartwień ogrom skryje
Trudy życia spokój zmyje
Dając duszy ukojenie
Od problemów tych wytchnienie

3978 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
  • Villemo_Elistrand

    17 July 2013, 22:53

    Dziękuję :)

  • wolnaenergia

    17 July 2013, 22:43

    Piękny wiersz. I ładnie z rymowany.