Menu
Gildia Pióra na Patronite

wypisany na moich nadgarstkach

sen się kończy
tracę powoli cię z oczu
w osierocone powieki
słońce wbija mi drzazgi

jak relikwie
przechowuję w pamięci
nasze blaknące ślady

nawet na niebie
jest pełno blizn
kiedy odtrąca gwiazdy

137 916 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • giulietka

    21 August 2015, 08:51

    Maluś, miło, jeśli tak to działa;)
    Beti, te ścieżki się nie kończą, dopóki szukamy,
    dziękuję za celną pointę;)
    Emilio, miło Cię gościć.
    Cris, dobrze Cię widzieć.

    Dziękuję Wam, że zaglądacie.
    Dobrego dnia!

  • Cris

    20 August 2015, 20:41

    piękny...porusza serce.
    pozdrawiam :)

  • Emilia Szumiło

    20 August 2015, 19:28

    bardzo ładnie

  • Gaia

    20 August 2015, 15:17

    we śnie szukamy do siebie dróg
    choć zaczynają się tylko w blasku dnia

    Nostalgia majestatyczna Madziu :)

  • Malusia_035

    20 August 2015, 14:02

    z każdym kolejnym wierszem poruszasz coraz bardziej M ...

    Pozdrawiam Cieplutko :)

  • giulietka

    20 August 2015, 13:28

    dla mnie ważne, że Ty tu jesteś, bo tacy ludzie jak Ty mnie tutaj trzymają już od ponad 5 lat;)

  • nicola-57

    20 August 2015, 11:16

    wiedz, że jesteś bardziej niż jesteś i nie przemoknę bez wieści...
    pozdrawiam:)