Menu
Gildia Pióra na Patronite

piosenka nieoptymistyczna

sen
ponury sen
jak życie
wciąż trwa
i trwa

zaśpiewaj piosenkę

szukam w kieszeni
ostatnich drobnych
na łyk nieba

zaśpiewaj
ktoś zaklaszcze
inny pieniądz rzuci
pójdziemy za róg
do tego samego sklepu od lat
ona uśmiechnie się
i poda wino
siedmiu mórz

stary
ile to już lat
kopiemy grób
dla
dla naszych dusz

nieśmiertelnych dusz

159 503 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!