Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sen nam rozporszył dzień
dumnie uśmierzył cień
ludzką wszechmoc nam dał
nie musieć jeść i spać
pogrążył Słońca w mgły
słodkimi sprawił cudze łzy
zastąpił miłość, przyjaźń i dom
jego jedyną potrzebą

możemy tysiąclecia trwać
godzinom lata kraść
uśmiercić bez nas nas
bóg żaden nie ma szans
w żyłach nam płynie głód
w sercach panuje chłód
tylko nasz wyrok lub Snu
odmówi nam następnego tchu

amfetamina, hasz
extasy, hera, kwas
koka, opium, klej
spum, crack, DXM

Parados do moich Bestii. Apostołów hedonizmu.

4989 wyświetleń
87 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!