Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sen mi zwróć

Śpię na części
Tam serce usypia
Tu się rozum zdrzemnie

Marzenia zapadły w śpiączkę
Wspomnienia cierpią na bezsenność
Koszmary mnie gnębią

Poduszka uwiera
Kołdra nie grzeje
Księżyc razi
Gwiazdy nie spadają

Jedynie melatonina działa wtedy,
Gdy Twoje ramiona mnie otulają

Gdy Twój bark jest moją poduszką
Twoje dłonie kołdrą

Gdy nie muszę żyć wspomnieniami
Bo przy Tobie nowe się tworzą

Budzisz marzenia i koszmary usypiasz

Zwróć mi mój sen

Bo śpię na części gdy znikasz

26 095 wyświetleń
250 tekstów
15 obserwujących