Menu
Gildia Pióra na Patronite

bezimienne My

Sekunda jak wieczność dziś,
Odszedłeś - ja nie mam już nic...
Puste ściany a w sercu wstyd,
Chroniłeś je - ja zgubiłam rytm.
Ucieczka dziś to jasny cel...
Wierzyłeś - ja opadłam z sił.
Goniąc za dniem, zgubiłam sens.
Zostało mi ciut za krótkich chwil.

Czas się zatrzymał.
W chili mój świat, stracił cały swój smak.
To tylko chwila.
Ukryłam ból, chowam cały swój strach.

Powiedz mi czy lepiej jest
Ukrywać to co jest w głębi nas?
Dwa różne światy, dziś odległe tak,
Poróżnił je ten cały nasz strach.
Rozumiem już błąd, chcę uciec stąd
Przy Tobie mój świat wiele więcej jest wart.

Więc się zatrzymaj
w chwili nasz świat stracił cały swój smak.
To tylko chwila
Pokaż swój ból, pokaż cały swój strach.

9918 wyświetleń
140 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!