Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niedokończone

ścieżki niezadeptane
i te kręte uliczki
znaczeniami brukowane

można nimi błądzić
nic, że to tylko
zaułki niedomówień

a na końcu
skręcony kłębek myśli
może kiedyś dla Ciebie
coś z niego wydziergam

53 613 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Irracja

    12 February 2011, 09:45

    ... myśli niepoukładane...

    *wydedukowane...

    ;-)