Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Ścięłam włosy lecz nie wystarczyło
Żadnych zmian w życiu to nie wprowadziło
Chyba źle zrozumiałam Cię
Bo samo nic nie dzieje się
Może to Ciebie zmienić należało
Wtedy coś dobrego by się stało

38 488 wyświetleń
228 tekstów
15 obserwujących
  • fyrfle

    10 August 2015, 14:25

    Nigdy nie jest za późno...do dzieła.