Menu
Gildia Pióra na Patronite

Demony

Schowana w tobie
czuję twój ból
moje spełnienie
powoli znika
przebiera twoją twarz
i nic z ciebie nie zostało
upadłam głębiej niż myślałam
by wypić ciecz nienawiści
topię w tobie samotność
spadam na tą drogę miliony razy
mierzę się z każdym demonem
byłam już w jaskini lwa
nie boję się łamać kości
więc daj mi piekło
albo weż moją duszę
oddam wszystko aby ścigać słońce
a kiedy już dotrę...zostanę na wieki
w ciepłych dłoniach kochanka
czas nie zaczeka... teraz to czuję.
https://www.youtube.com/watch?v=99NF8UtrjCU

63 077 wyświetleń
1378 tekstów
34 obserwujących
  • fyrfle

    4 May 2018, 10:05

    Porywający mocny wiersz, ileż w nim ekspresji i walki.