Menu
Gildia Pióra na Patronite

schodami do nieba
wędrujesz
umierasz na granicy światów
fiołki stanęły ci na drodze
oddały za darmo swój zapach
a ty pochylasz się nisko
podnosząc szczęścia drobinki
leżące ot tak sobie

nie zauważasz
że jestem
na zawsze i nigdy...

© MaJa

7850 wyświetleń
60 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!