Menu
Gildia Pióra na Patronite

Raj dla Wybranych...

Są w życiu chwile,
Gdy nie jest łatwo.
Chcesz zrobić krok,
Lecz wahasz się.
Rozważasz każde "za" i "przeciw"
Każda decyzja kosztuję Cię.
Wybierasz więc wolność,
Bo tak mówią inni,
Choć serce zawsze lepiej wie.
Łapiesz za klamkę od złotych bram,
Z nadzieją na lepsze życie .!

651 wyświetleń
11 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!