Menu
Gildia Pióra na Patronite

Są namiętności,
które nigdy nie powinny
się narodzić.

Bękarty przeszłości
obrzydzają mi teraźniejszość.

Ilekroć patrzę w siebie
widzę ich twarze

– powykręcane
w poczuciu winy,
zawstydzone
swoją słabością.

Przykro mi,
że tak się stało
– mówisz…

Mnie bardziej.

9589 wyświetleń
157 tekstów
5 obserwujących
  • Poleńka

    13 August 2015, 07:30

    Dziękuję, także pozdrawiam :)

  • Mateusz Nisztuk

    12 August 2015, 12:44

    Trafiło we mnie .
    Takie utwory mógłbym czytać nocami .
    Pozdrawiam Cię ;)