Menu
Gildia Pióra na Patronite

Samotność

Samotność zaczyna mnie przygnębiać
Aż tak że nie pozwala mi wstać
Próbuję chodź to nie łatwe
walczyć by te lata nie były na marne

Próbuję mnie zepchnąć
W przepaść donikąd
Lecz nie wie że w oddali będzie słychać mój chichot.

Drugiej rundy nie będzie
Będę szukał wszędzie
Aż Będę miał pewność
Że mam w sobie miłość

2974 wyświetlenia
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!