Menu
Gildia Pióra na Patronite

szklany mur

samotność to rozmowy w nieskończoności i
pytania bez odpowiedzi. spoglądanie w lustro
z nadzieją odbitą w zrenicy oka. parująca czekolada
grzejąca dłoń gdy jedynie mróz pieści. pod osłoną nocy
w świat wysyłane marzenia i pocałunki samotne.

smutek to tęsknota. kropla wody rzezbiąca
koryto rzeki. szarość zalewająca wnętrze tętniąca
w żyłach. cisza pośród ludzi. zlęknione słowa i
niefortunne gesty.

szklany mur. ciemna klatka schodowa z odgłosem
oddalających sie kroków

135 882 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    30 January 2016, 19:36

    Dziękuje za ślad jaki u mnie pozostawiście, goście zawsze mile widziani:)

  • Cris

    26 January 2016, 21:13

    Bardzo ładnie zapisany...

  • Sexoh't

    26 January 2016, 20:14

    w ciemnych klatkach jest bardzo niebezpiecznie, kradna kobietom torebki
    ale wiersz jest bardzo ladny