Menu
Gildia Pióra na Patronite

Brakuje mi dotyku Twego

Samo słowo ,, Kocham Cię ,,

nie ma takiej wartości

bez Twojego dotyku , bliskości i czułości

patrzę na to tęsknoty oczami

bo przez wiekszość życia jesteśmy sami

zdala od siebie i bez czułości

każdy sam w sobie i w samotności

miłość ta wielka , zerka z daleka

i na spotkanie tych dwóch serc czeka

bo jedno z drugim ma połączenie

dla mnie ta milość ma wielkie znaczenie

chcę byś wiedziała o tym kochana

że w moim sercu powstała rana

aby sie ona dobrze zagoiła

proszę Cię bardzo byś przy mnie tu była

bo bez Ciebie kochanie i twej bliskości

nie ma w mym sercu żadnej radości

i pozostają mi tylko tęsknoty łzy

o wspólnych nocach marzenia i sny

50 963 wyświetlenia
204 teksty
16 obserwujących
  • agniecha1383

    3 March 2012, 12:33

    Samo słowo ,, Kocham Cię ,,

    nie ma takiej wartości

    bez Twojego dotyku

    ładnie się wyraziłeś...