Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sama sobie

Sama siebie dobiłaś,
Sama sobie nóż wsadziłaś.
Głęboko w sercu nim grzebałaś,
Wszystkich wokół wyzabijałaś.
Ze swoją głupotą i bezdusznością,
Myślałaś że postępujesz ze słusznością.
Lecz Ty i cały świat się mylił,
Twój nóż go nie chybił.
On chciał poskromić twoją złość,
A Ty zabiłaś jego miłość.
Teraz nic już między wami nie ma,
Uczucie całe poszło do nieba.
Będziesz płakać za tym co miałaś,
I za to że naprawić się to bałaś!

2640 wyświetleń
36 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!