Menu
Gildia Pióra na Patronite

W grymasie bólu
zastygła, sparaliżowała ją
wizja czarnych myśli.

Próbowała.
Ale bała się iść --
sama.

Jej duch
mocno niezahartowany
odmawiał posłuszeństwa.

Brakowało odwagi.
Słabła.

Chciała uwolnić się
z uścisku jego ręki, ale tylko
mocniej zaciskała pięść.

9592 wyświetlenia
157 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!