Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pytanie...

Rzadko mogę szczerze
uśmiechnąć się do siebie
gdzie spod zamkniętych
powiek pragnę dostrzec

Chwile otulone w wiarę
kiedy na kolanach klęcząc
poczekam jak podarujesz
kawałek pięknego nieba

Nie ważna jest pora roku
ale odwieczne te pytanie
czy potrafiłabym uwierzyć
w odnalezione szczęście...?

17.09.2014

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • krysta

    18 September 2014, 18:54

    jak ''...odnalezione szczęście...?'' - to uwierzy...śliczny wiersz.
    pozdrawiam Aniu :)

  • Pechowa_

    18 September 2014, 15:07

    Dziękuje bardzo za odwiedziny ;)
    Ściskam ;)

  • Malusia_035

    18 September 2014, 11:43

    Mi się bardzo podoba ,śliczny :)

    Pozdrawiam Serduszkiem :)))