Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

Rysowane w piasku zdjęcie.
Szum fal rozbijających się o wybrzeże.
Zwolnione tętno.
Niema pustka.

18 378 wyświetleń
159 tekstów
11 obserwujących
  • No_One_

    23 December 2013, 12:29


    Niezłe nawet.