Menu
Gildia Pióra na Patronite

Me anioły

Rutynową dobroć złamali
Wyrwano im skrzydła
Nazwano upadłymi nielotami
Była bitwa...

Niebo pękło
Piekło klękło
Obraz zwierząt w pełnym biegu
Jasnej drogi wprost do gniewu

Sami w sobie
Aniołowie
Tylko w nocnej samotności
Pieprzą się w mej głowie
Pięknie aż po kości

15 297 wyświetleń
150 tekstów
72 obserwujących
  • Vort

    18 March 2010, 08:46

    Dziękuję wszystkim.

  • sand

    17 March 2010, 23:49

    ... pewnie nie tak od razu ;) ale jesteś

  • Vort

    17 March 2010, 23:25

    Z bestią się zgodzę, ale od razu zdolna...

  • sand

    17 March 2010, 18:47

    Zdolna bestio ;)

  • Azja

    7 March 2010, 13:05

    mnie się podoba
    +
    czekam na kolejne

  • 7 March 2010, 12:44

    Dobre...

  • danioł

    7 March 2010, 12:23

    dobra puenta
    całość możebna
    przynajmniej nie usypia

  • Berenique

    7 March 2010, 11:07

    mocne, podoba mi się.