Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wczesnoporanny niż - cirrusy

Rozwleczonymi włosami
wpływa niż
gołębie wirują szarym smakiem
na tarczy sinego nieba

brzoza pochyla ramiona
i upuszczonym z bioder sokiem
zalega na kolanach nocy
rozchylając uszminkowane usta

128 104 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!