Menu
Gildia Pióra na Patronite

Świątecznie

Rozwiązujesz mnie jak kokardkę
na urodzinowym prezencie
zaglądając z uśmiechem w oczy
kiedy ja w cieniu twoich dłoni
dźwiękiem spazmatycznej rozkoszy
błądzę w gorącej pościeli
i spełniasz mnie jak życzenie
jedną kroplą szampana która
spływa po musujących ustach
słodkim smakiem serca
świąteczny ogień w nas się tli
łzami szczęścia

jak liść dla drzewa
tobie jestem.

Julka.

dla...P ;)

54 867 wyświetleń
428 tekstów
95 obserwujących
  • Julka 10

    15 April 2013, 23:31

    Domalujemy....:))) a przez ekran i tak nikt nie pozna czy one prwadziwne ;)))) pół sukcesu już jest bo Andzia też...blondynka :)

  • Voyage

    15 April 2013, 23:19

    Sławniejsza ?? Przecie Andzia nie ma piegów..hehe..;))

  • Julka 10

    15 April 2013, 23:17

    Obstawa się przyda, bo już niebawem sławniejsza będziesz ode mnie ;))))))
    a ja swoją miotełką drogę przed Tobą będę...zamiatać ;)))

  • anna kowalczyk

    15 April 2013, 19:24

    ...Arti - Ty dasz i nie dasz, a my pójdziemy i nie pójdziemy...:):):)

    ( ja proszę samą obstawę...:):):)

  • Julka 10

    9 April 2013, 22:20

    Arturze...w sex shopie też ktoś musi..." zamiatać" ;)) a my lubimy ;)
    OM...już złożyłam zamówienie na miotłę i nawet kokardki bedzie miała ...( kolorowe)
    Bogusiu...oczywiście, ale już w następnym ;)) może jeszcze go z pięć razy...poprawię :)))

    Miłego wieczoru wszystkim :)

  • NieBoska

    3 April 2013, 16:54

    Wow ;) Julka cudeńko wiersz ;) Mam nadzieję, że będzie w twoim tomiku, będę sycić moją duszę ;)

    cha cha cha ;)

  • OGRODY-MARZEŃ

    2 April 2013, 21:46

    Oj, to ja poproszę o miotłę razem z obstawą :-P

  • Voyage

    30 March 2013, 02:41

    uuulllaaalllaaaa..;))

    Ja wam dam miotły, czarownice jedne, do sex shopy pójdzieta zamiatać..hehe..;))

  • Julka 10

    30 March 2013, 01:41

    Marzenko...dziękuję ;))
    Edytko...miotła...Twoja....ale kokardki sobie zostawię ;))))

    miło czytać...zakochanych :) pozdrowienia dla mężusia :)

  • IceCherry

    29 March 2013, 00:13

    Julka, nie tylko potrafisz latać na miotle, ale pisać piękne wiersze ;)

    Ach, ty zakochana ;)