Menu
Gildia Pióra na Patronite

Made in China

Roz we Chinach stary Chan
Z targu przywióz szkła Ray-Ban
Tera se ze świata szydzi
I na żółto wszysko widzi
Jakoż była jego mina
Gdy napotkoł łun Murzyna
Aż podskoczył znad czajnika
Bo zoboczył w nim Chińczyka
Bambo wielkum mioł posture
Ale żółtum jak żółć skóre
I łolśniło wtedy Chana
Który zara łode rana
Wziun i wydoł dekret taki:
"Wszyskíe ludzie, me rodaki!
Ze Nju Jorku, z Rosji, z Gany!
Każdy to je mój poddany!"
Nastympnego dnia,nad ranym
Świat łogłosił Chana Panym.
A kto mi nie daje wiary,
Niech se kupi łokulary!

51 478 wyświetleń
592 teksty
70 obserwujących
  • zapach_bzu

    3 September 2015, 14:18

    :d