Menu
Gildia Pióra na Patronite

Łyk

rozum w butelce
na specjalne okazje otwarty
to z tęsknoty
do miarki wytłumaczeń wlany
argumentem podgrzany
po brzegi wiary kipi
ugotowany

nie czas kolejnych pomyłek
wszak jednak ich smaku
bez degustacji nie poznasz

53 626 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Cień wiatru

    28 February 2011, 22:00

    nie mogę zrozumiec, bo dookoła dzieci, wrzaski, śmiechy. Ale myślę, ze jeszcze tu wrócę ;))
    Pozdrawiam

  • giulietka

    27 February 2011, 17:30

    Niesamowity pomysł, przednia pointa!
    Pozdrawiam;)

  • Akte

    27 February 2011, 15:11

    Dziękuję :)