Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja serce

Roztłuczone serce.
Małe i bolesne.
Rozdarte na strzępki.
Dostało szansę.
Od Ciebie.
By żyło, jak zechce.

3843 wyświetlenia
20 tekstów
2 obserwujących
  • 3 January 2016, 01:00

    Pozdrawiam!

  • krysta

    2 January 2016, 22:23

    ''By żyło, jak zechce.''
    brzmi jak wolność...
    pozdrawiam.
    :)