Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

rozsypuję linie papiliarne
czerwono- srebrno- zielono
a gdybyśmy- pytają

proszę tylko o niedosłowność.
wiatr- szum- szept
nie ma mnie w pocałunkach
a bywam...

chcę- szepczą
a gdybyśmy odeszli -proszę-
od stygnącego jeszcze słowa
od- do...

do nie mnie, a spełnienia?
a gdybym stawała się
tylko parującym aromatem

odchodzę bo jestem
a oni -wiesz- całują
delikatnie- szarmancko- ostatecznie
mówią -bądź-

-przecież jestem-

3657 wyświetleń
54 teksty
22 obserwujących
  • lightbreeze

    27 February 2012, 20:24

    Zapytałam z ciekawości. Czekam na odpowiedź. :)

  • meedea

    26 February 2012, 23:35

    Za co do cholery ten minus? :/