Menu
Gildia Pióra na Patronite

nic

Rozstrzygnięta cisza rani serce.
Ostry życia dźwięk, mikrofon zepsuty
Ktoś czyści buty, zakurzone od złych wspomnień
Może pora już zapomnieć?

5236 wyświetleń
57 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!