Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nigdy to nigdy.

Rozstali się na schodach
Lecz nie zamkną jej
W swe ludzkie ramiona
Tylko głupotę jej powiedział

Gdy dostrzegł to, że źle uczynił
Bardzo się następnym razem wysilił
By błąd ten za cenę wszelką naprawić
Chciał jej przytuleniem wielką radość sprawić

Tak jak pomyślał, tak też uczynił
Nigdy to nigdy nawet o tym nie śnił
Że to, aż tak ważne i dla niego będzie
I pewnego dnia jej Boskie serce posiądzie

http://www.youtube.com/watch?v=_wp4O7v5320

66 691 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    22 April 2014, 18:39

    Dziękuję serdecznie za opinie. Również Pozdrawiam.

  • Czinka

    22 April 2014, 14:16

    Piękny wiersz
    Pozdrawiam serdecznie:)