Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uciekając śmierci.

Rozstają się
Wszyscy
Bez wyjątku
O dwa słowa za późno
I krok za wcześnie.

2888 wyświetleń
73 teksty
2 obserwujących
  • 29 November 2015, 00:12

    Rozstania zawsze są bolesne, tym bardziej, gdy rozstajemy się z kimś wyjątkowym.
    Dobre.
    Pozdrawiam. :)