Menu
Gildia Pióra na Patronite

biel

rozpryskuje się czerwoną tęczą igieł
wewnątrz wystawnej skorupy

drżący koral z kamienia księżycowego
na strunie szarpanej szponem niemocy

pijany śpiew starszego młodego pana

rozbija się o skałę

krzyk pustynnego ptaka
- garść popiołu jej gwiazdy

30 315 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    7 March 2017, 10:16

    Thé vert - tak, tematem jest "wesele". Bardzo Ci dziękuję.
    Papużko - w takim razie dziękuję za brak słów.
    Pozdrawiam serdecznie.

  • Papużka

    3 March 2017, 09:45

    Próbuję coś tu napisać... ale nie mogę.