Menu
Gildia Pióra na Patronite

niebieskie migdały

rozproszona
wśród
dni

rozwija
żagle
chmur

ujarzmia
odległe
spojrzenia

1588 wyświetleń
11 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!