Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Rozpostarte ramiona
rozdziera głucha cisza
nadchodzi ciemność
zatopiona w obłędzie
skrzypek już melodię gra
uschnięta róża kolcami wrasta

wyschła pustynia nadziei

14.06.2016
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=C3lWwBslWqg

56 054 wyświetlenia
914 tekstów
93 obserwujących
  • Iภғĭภĭтε βℓค¢қ

    a tu smutno, czekam na slonko w wierszach ;))

  • Cris

    15 June 2016, 22:22

    Zatrzymałam się na dłużej...miło czytać Cię Malusia :)
    Z pozdrowieniami :) Cris