Menu
Gildia Pióra na Patronite

Samookaleczanie

Rozpłakana rozglądam się
W poszukiwaniu pomocy
Tyle mnie dziś zraniło
Nie przetrwam tej nocy

Wyciąga do mnie dłoń
Kawałek metalu
Niby nic nie znaczący
Uwalnia mnie od żalu

"Jestem beznadziejna
Co ja robię na tym świecie"
Myślę i pozwalam
Mojej krwi spokojnie lecieć

Chwilę przyglądam się bliznom
Szpecącym moje ciało
W końcu wstaję, ocieram łzy
Udaję, że nic się nie stało

987 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących
  • fyrfle

    11 February 2016, 07:39

    Smutki takie.