Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na bezweniu i brak weną

Rozpacz bo słów mi brakuje
Nie wiem co teraz myśleć
Natchnienia nie czuję
Najlepiej to prześpię
Przeczekam leniwie
Może to przejdzie
Może odpłynie
A jak zostanie
Zadam pytanie
Jak to powstało
Przecież nie samo
Przez szparę w oknie
Natchnienie przybyło
Wyraźnie sobie ze mnie
Zakpiło i śmieje się jeszcze…

20 793 wyświetlenia
181 tekstów
2 obserwujących
  • czarna mamba

    25 November 2012, 10:15

    i znowu ide za MIska:)sory ale podpisuje sie pod tym jej tekstem:)

  • misiek45

    25 November 2012, 00:10

    Świetny wiersz i wspaniała budowa -:)