Menu
Gildia Pióra na Patronite

kwiat nocy (utwór o miłości)

różo czarna
daj poczuć swój chłód
otocz mnie ciszą
zabierz
te skrawki słów
bym zapomniał

czy znasz ból ?

nie zostawia nic
poza trwaniem
egzystencją

różo !
z twych czarnych płatków
tkam dywan
mroczną drogę ku ...

kwiecie nocy
wciąż pamiętam !

czy znasz ...ból ?

159 501 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!