Menu
Gildia Pióra na Patronite

rozmyte i wyblakłe emocje
nienaruszone standardem
współczesności jadem

i nagle wszystko szlak trafił
chiński mur niewrażliwości
runął bezkompromisowo

bo oddałeś mi kawałek nieba
bez żadnych pytań skruszyłeś
skały w moim sercu na wieczność

i zostałeś jeszcze
na chwilę dłużej

9247 wyświetleń
94 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!