Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla mnie

Rozmazuje się obraz
On,mnie piecze
Zlizuję ten słony trunek
Dławię się.

Dotykam tej twarzy,
opuszczam dłonie
zaciskam je w pięśći
Bezpieczniej.

Otwieram oczy,one mają żal
duży i pełny
patrzą na mnie z nienawiścią

Przepraszam.

6158 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!